De verandering

Nieuws

Zit jij op de goede weg?

En ineens zag ik m staan bij het opruimen van de zolder. Beetje stoffig. Goed gebruikt. Sweet memories? Mwah… ik had er meer een haat-liefdeverhouding mee.

Foutje

Ik herinner me nog die ene keer dat ik mijn Fiat Tipo tegen de vangrail parkeerde ergens in Utrecht. Op weg naar een sollicitatiegesprek en compleet, letterlijk, de weg kwijt. Een wegomlegging hield ie, en ik, geen rekening mee. Bijna had ik m naar buiten gegooid. Maar met m op de bijrijdersstoel ging het gelukkig ook vaak goed. Die rit in mijn rode Peugeot 106 naar mijn afspraakje in Apeldoorn? Die verliep echt vlekkeloos! De rit dan…

Lang leve navi

Voor wie zijn deze herinneringen herkenbaar met het, inderdaad, Shell Stratenboek? Dat was niet een adres intikken op navi. Maar je reis van te voren uitstippelen en opschrijven. Tijd van aankomst moest je een beetje inschatten. Verkeersinformatie onderweg? Als je geluk had, hoorde je het op de radio. Maar alleen als je je cassettebandje niet aan had staan.
Het had wel wat, hoor. Met Stratenboek. Maar toch, lang leve navi! Het scheelt veel tijd. En er is iemand die mij vertelt welke kant ik op moet om mijn bestemming te bereiken ?.

Zit jij op de goede weg?

En hoe gaat het met jou, ondernemer? Zit jij op de goede weg met je bedrijf? Of ben je rondjes aan het rijden, omdat je even niet weet waar je naartoe moet en hoe je er moet komen? Zonde van je tijd en energie. Die kun je wellicht beter aan andere dingen besteden.